Hae Substralin Viherpeukaloksi!

Oletko aina halunnut kokeilla oman kotipuutarhan perustamista tai kasvien kasvattamista?

Tule mukaan Substralin Viherpeukaloksi ja toteuta oma unelmasi!

Haemme Substralin testaajaryhmään viittä innokasta Viherpeukaloa, ketkä pääsevät kokeilemaan kasvien hyvinvointiin kehitettyjä ravinne- ja lannoitustuotteitamme.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta puutarhan tai kasvien hoidosta, toimitamme sinulle kattavan tuotepaketin ja ohjeistuksen, jonka avulla pääset alkuun. Lisäksi saat laadukkaan Substral-repun (arvo 90€), joka kulkee mukanasi Viherpeukalo-seikkailuissa.

Lähetä itsestäsi ja unelmastasi kuvaus 25.4.2021 mennessä osoitteeseen: substral@transmeri.fi. Kerro esimerkiksi mikä inspiroi sinua aloittamaan projektin, millaisia kasveja aiot kasvattaa tai hoitaa, ja missä päin Suomea, niin valikoimme tuotepaketin tarpeeseesi sopivaksi. Laita viestiin mukaan myös yhteystietosi.

Substralin Viherpeukalona sitoudut kertomaan projektistasi ja valokuvaamaan sen etenemistä. Julkaisemme Viherpeukaloiden toimittamia kertomuksia ja valokuvia Substralin kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa tulevan kesän aikana. Tarkemmat ohjeet ja aikataulut käymme läpi valittujen henkilöiden kanssa.

Hae rohkeasti mukaan ja toteuta oma kasviunelmasi!