Parvekepuutarhan kevät

Tiia on aina haaveillut omasta puutarhasta. Kerrostalossa suurikokoinen parveke antoi mahdollisuuden toteuttaa unelma, toki vähän pienemmässä mittakaavassa.

Substral Viherpeukalo-projektini on viimein lähtenyt käyntiin ja olen hyvin innoissani!

Olen istuttanut parvekkeelle tomaattia, Uuden-Seelannin pinaattia, retiisiä, lehtikaalia, lehtipersiljaa, ruohosipulia sekä chiliä. Lisäksi parvekkeella on maljaköynnös.

Istuttaminen oli jännittävää, sillä tämä on ensimmäinen kerta, kun itse istutan syötäviä kasveja. Toivon, että kesän mittaan saan niistä satoa lautaselle.

Valitsin kasveille multaa ja perliittiä sisältävän kasvupohjan, jotta se olisi huokoinen ja juuret saavat paremmin ilmaa.

Tänään kaikki kasvit (pois lukien chili, joka vielä ei ole lähtenyt kasvamaan) saivat ensimmäiset Substral-lannoitteet. Käytin Think Eco kasviravinnepuikkoja sekä Ready to use -yleislannoitetta. On mielenkiintoista nähdä, miten lannoitteet vaikuttavat.

Palataan pian!

Substralin Viherpeukalot ovat osallistuneet kaupallisessa yhteistyössä toteutettuun testiryhmäämme ja he ovat saaneet projekteihinsa sopivat Substralin tuotepaketit, joita he pääsevät testaamaan omissa projekteissaan tämän kesän aikana. Voit seurata tältä sivulta ja Facebook ja Instagram kanavissamme miten Viherpeukaloiden kasvatussuunnitelmat etenevät.