Kasvihuoneen kesän aloitus

Vilhelmiinan inspiraationa toimii kaunis, vanhoista ikkunoista ja punatiilistä tehty kasvihuone, jonne Vihelmiina aikoo tänä kesänä istuttaa hyötykasveja. Tule mukaan seuraamaan Vilhelmiinan hurmaavaa kasvihuoneprojektia!

Kasvihuone on pikkuhiljaa täyttynyt tomaatin, kurkun, yrttien, ruusupavun, vesimelonin, maissin, paprikan, tomaatin ja chilin taimista. Toki joukkoon mahtuu myös muutama kukka, ja viiniköynnös etsii vielä paikkaansa.

Olen kasvattanut kaikki taimet itse ja ne kasvoivat hyvin vesimelonia lukuun ottamatta. Istutin kuitenkin myös vesimelonia kasvihuoneeseen, ja toivotaan että se lähtee kasvamaan! Nyt on vasta ensimmäinen täysi kesä kasvihuoneen parissa, joten kaikki vielä opettelua.

Aluksi vein vain muutaman tomaatin taimen kokeiluun kasvihuoneeseen, koska hallaöitä oli edelleen luvattu. Sitten pikkuhiljaa muutaman kurkun taimen ja nyt viime viikolla kaikki loput taimet. Onneksi sää on lämpenemään päin.

Kasvihuoneen lisäksi olen istuttanut kasvilavoille kasvihuoneen eteen salaattia, tilliä, persiljaa, hernettä, porkkanaa, sipulia, kukkia ja yrttejä. Myös ruukkukukkia olen ostanut ja istuttanut ympäri puutarhaa, joten myös niihin mukava testata Viherpeukalopaketin mukana tulleita Substralin tuotteita.

Substralin Viherpeukalot ovat osallistuneet kaupallisessa yhteistyössä toteutettuun testiryhmäämme ja he ovat saaneet projekteihinsa sopivat Substralin tuotepaketit, joita he pääsevät testaamaan omissa projekteissaan tämän kesän aikana. Voit seurata tältä sivulta ja Facebook ja Instagram kanavissamme miten Viherpeukaloiden kasvatussuunnitelmat etenevät.